ALLE VENTILATIONS- KOMPETENCER ÉT STED

E. KLINK DESIGNER OG BYGGER ENERGIOPTIMEREDE VENTILATIONSANLÆG, SOM GIVER ET OPTIMALT INDEKLIMA OG LAVT ENERGIFORBRUG

E. Klink er én af de mest kompetente og førende ventilationsentreprenører, der har samlet de bedste kompetencer ét sted. Vi udvikler og designer avancerede ventilationssystemer, som vi bygger med materialer fra egen fabrik. Som servicepartner servicerer vi de energioptimerede og driftssikre ventilationsanlæg.

NÅR ALLE KOMPETENCER ER SAMLET ÉT STED

Som én af de få aktører i ventilationsbranchen tilbyder vi en total kompetencevifte, der spænder lige fra projektering, effektiv byggeledelse og digitalt design til produktion af egne ventilationskomponenter samt montering, indregulering og serviceaftale – alt under ét tag. Det betyder høj teknisk kvalitet, omstillingsparathed, hurtig og effektiv produktion, fleksibilitet og punktlighed, hvilket positionerer os som en konkurrencedygtig og attraktiv samarbejdspartner.

STYRING AF SMÅ OG STORE TEKNIKENTREPRISER

E. Klink er et datterselskab af Wicotec Kirkebjerg, som tilbyder tværfaglig projektering, koordinering og styring af komplekse teknikentrepriser samt hovedentrepriser, hvor teknikken udgør en væsentlig del af den samlede anlægssum. Andre entrepriseformer kunne være total –og hovedentrepriser, hvor Aarsleff koncernen også kan tilbyde One Company (OC), som er en sammensætning af Aarsleff på byggefagene og WK på de tekniske fag.

E. KLINK I KONSTANT UDVIKLING

I MERE END 75 ÅR HAR VI UDFØRT VENTILATIONSENTREPRISER PÅ NOGLE AF DE MEST OMFATTENDE OG KOMPLEKSE BYGGEPROJEKTER I LANDET

Virksomheden har lige siden grundlæggelsen i 1947 bekendt sig til de gamle håndværksmæssige dyder, hvilket fortsat indgår i vores værdigrundlag. Kvalitet er en æressag, hvorfor vi også har egne montører modsat mange af vores konkurrenter i branchen. Vi har gennem vores ejerskab tilført flere kompetencer indenfor de øvrige bygningsfag.

E. KLINK HISTORIEN

 • 2005 – HELT NYE MULIGHEDER
  E. Klink bliver en del af Wicotec A/S, som igen er en del af Aarsleff-koncernen. Opkøbet skete efter E. Klink sammen med Wicotec med succes stod for installationsentreprisen på Det Ny Operahus på Holmen. Opkøbet styrkede virksomhedens økonomiske fundament og skabte helt nye muligheder.
 • 2007 – OPKØB OG UDVIKLING
  Danklima i Viby, nord for Århus opkøbes. E. Klink blev således landsdækkende, udvidede sit marked og blev mere konkurrencedygtig.
 • 2012 – FUSION – ØGET KONKURRENCEEVNE
  Moderselskabet Wicotec A/S fusionerer med en anden betydende teknikentreprenør i markedet nemlig Kirkebjerg A/S. I flere år forinden havde de to virksomheder haft et indgående og frugtbart samarbejde. For E. Klink betød fusionen endnu en skærpelse af konkurrenceevnen, når der bydes på de store teknikentrepriser.
 • 2021 – Ny topmoderne kanalfabrik 
  E. Klink flytter til Taastrup og bygger 3500 m² stor kanalfabrik, som skal være med til at fremtidssikre E. Klinks særlige position i markedet som én af de få ventilationsentreprenører, der producerer sine egne kanaler. Den nye fabrik er bygget til digitaliseret og højeffektiv LEAN-baseret produktion og der investeres i nye højteknologiske produktionsmaskiner.  
 • 2021 – OPKØB AF KØLEEKSPERTISE
  Med køb af S&H Klimateknik tilføres der specialistkompetencer indenfor design og opbygning af køleanlæg – køling af serverrum til datacentre, komfortkøling til ventilationsanlæg, køle-/fryserumsløsninger til hospitals- og medicinalindustrien, samt det hastigt voksende varmepumpemarked.