Hos E. Klink benytter vi kun vores egne montører. Det sikrer, at anlæggene bliver installeret præcis som de er tænkt – med et ensartet højt kvalitetsniveau og til tiden.

Teamwork, præcision og timing

Monteringsafdelingens mange dygtige håndværkere arbejder tæt sammen med projekteringsafdelingen, produktionsfolkene og vores indreguleringsteknikere.

Hos E. Klink råder vi over vores egne ventilationsteknikere og ventilationselektrikere, hvilket sikrer en høj driftssikkerhed i de komplekse automatiske sensorstyrede ventilationssystemer.

Det tætte teamwork mellem de mange forskellige fagspecialister reducerer muligheder for fejl og misforståelser, og samtidig er der fuldstændig styr på koordinering og tidsplanlægning igennem hele byggeprocessen. Udbyttet er kvalitetshåndværk til tiden.

Måling og justering

Når montagearbejdet er færdigt, er der gjort klar til de nøjeregnende indreguleringsteknikere med deres følsomme elektroniske udstyr.

Projektering

Projektering og byggeledelse – viden og samarbejde

Læs mere…

Design

Digitalt design med 3D BIM-teknologi

Læs mere…

Produktion

Produktion – fagfolk og moderne maskiner

Læs mere…

Montering

Montering – kvalitets- håndværk til tiden

Læs mere…

Indregulering

Indregulering - Energi-besparende optimering

Læs mere…

Service

Service og serviceaftaler

Læs mere…

Særlige fokusområder

Ventilation til hospitaler, laboratorier og pharma

Ventilation til hospitaler, laboratorier og pharma

Læs hvordan vores Hospitals- og Pharma-Gruppe projekterer og designer ventilation til hospitaler, laboratorier og pharmaindustrien, som E. Klink har stor erfaring med.
Læs mere…

Samarbejdsformer – kundefokus og fleksibilitet

Samarbejdsformer – kundefokus og fleksibilitet

Hos E. Klink arbejder vi med alle udbudsformer og tilpasser os naturligvis bygherrens, arkitektens og/eller rådgiverens foretrukne udbudsform.
Læs mere

Energioptimeret ventilation

Energioptimeret ventilation

Læs om kundernes betydelige økonomiske udbytte ved E. Klinks vedholdende arbejde med at energioptimere ventilationsanlæggene.
Læs mere…
Lars Christrup-eklink

Vil du høre mere om montering - så kontakt:

Direktør
Lars Christrup
Mobil: 31 46 94 85
E-mail: lch@eklink.dk

VENT

E. Klink er medlem af VENT-ordningen

Vi er certifiseret til at undersøge og vedligeholde ventilationsanlæg under VENT-ordningen. Din garanti for godt håndværk.
Læs mere

LUFTDESIGN