• Montering

  Montering

  Montørerne har typisk ikke meget plads at operere på. Men når ventilationsanlægget tages i brug er der skabt mere luft i driftsbudgettet, et renere miljø og bedre luft i kontorerne lige neden under.

 • Montering

  Montering

  Effektiv kvalitetsmontering er et resultat af god planlægning, afprøvede arbejdsgange samt dygtige og erfarne håndværkere.

 • Montering

  Montering

  Ventilationssystemerne fylder en del og kan være meget komplekst opbyggede med et væld af målere, sensorer og anden automation, der sikrer energioptimeret drift.

Montering – kvalitetshåndværk til tiden.

Der skal være 100% styr på enkeltdelene, når hundredvis af kanaler, spirorør, lyddæmpere og armaturer sættes sammen til ét samlet anlæg.

Hos E. Klink benytter vi kun vores egne montører. Det sikrer, at anlæggene bliver installeret præcis som de er tænkt – med et ensartet højt kvalitetsniveau og til tiden.

Teamwork, præcision og timing

Monteringsafdelingens mange dygtige håndværkere arbejder tæt sammen med projekteringsafdelingen, produktionsfolkene og vores indreguleringsteknikere.

Hos E. Klink råder vi over vores egne ventilationsteknikere og ventilationselektrikere, hvilket sikrer en høj driftssikkerhed i de komplekse automatiske sensorstyrede ventilationssystemer.

Det tætte teamwork mellem de mange forskellige fagspecialister reducerer muligheder for fejl og misforståelser, og samtidig er der fuldstændig styr på koordinering og tidsplanlægning igennem hele byggeprocessen. Udbyttet er kvalitetshåndværk til tiden.

Måling og justering

Når montagearbejdet er færdigt, er der gjort klar til de nøjeregnende indreguleringsteknikere med deres følsomme elektroniske udstyr.

Øvrige kompetencer der optimerer effektivitet og kvalitet i byggeriet

Gå til oversigtssiden her eller vælg en kompetence

Lars-Christrup.jpg

Vil du høre mere om montering - så kontakt:

Direktør
Lars Christrup
Mobil: 31 46 94 85
E-mail: lch@eklink.dk

im2.jpg

E. Klink er medlem af VENT-ordningen

Vi er certifiseret til at undersøge og vedligeholde ventilationsanlæg under VENT-ordningen. Din garanti for godt håndværk. Læs mere