• Indregulering

  Indregulering

  Først lægges der en en driftsstrategi for ventilationen i bygningen. Med udgangspunkt i brugernes behov og ønsker indreguleres anlægget så til mindste detalje.

 • Indregulering

  Indregulering

  Målinger med fintfølende instrumenter indsamles og analyseres. Herefter indreguleres centralanlægget.

 • Indregulering

  Indregulering

  Målinger med fintfølende instrumenter indsamles og analyseres. Herefter indreguleres centralanlægget.

Indregulering – energibesparende optimering

Det er her, vi skruer ned for elregningen og skruer op for luftkvalitet og miljøsikring.

E. Klink har egne teams af erfarne indreguleringsteknikere, som på baggrund af elektroniske målinger af indeklima og lyd sikrer, at ventilationsanlægget overholder de projekterede værdier og krav.

I tæt samarbejde med projekteringsafdelingen følges der op på eventuelle ændringer, der kan være foretaget undervejs i projektet, så volumenstrømme og lyd korrigeres optimalt overalt i anlægget.

Når indreguleringen er færdig, står der et totalt energioptimeret ventilationsanlæg designet til at skabe trivsel og til at skåne miljøet. Opgaven er løst, og anlægget kan sættes i drift.

Tegning af serviceaftaler betaler sig

Et ventilationsanlæg er ikke en statisk størrelse. Det ændrer sig over tid, og bør derfor vedligeholdes for at fastholde den ønskede luftkvalitet og bibevare en fortsat energioptimeret drift.

Med vores serviceaftaler sørger vores egne teknikere for løbende at efterse, måle og vedligeholde anlægget, så det altid fungerer helt perfekt. En serviceaftale medfører ofte store besparelser – og så skåner man miljøet. Læs mere om serviceaftaler her.

Øvrige kompetencer der optimerer effektivitet og kvalitet i byggeriet

Gå til oversigtssiden her eller vælg en kompetence

Leslie-Sigby-Hansen.jpg

Vil du høre mere om vores indregulering - så kontakt:

Senior Projektleder
Leslie Sigby-Hansen
Mobil: 40 41 09 15
E-mail: lsh@eklink.dk

im2.jpg

E. Klink er medlem af VENT-ordningen

Vi er certifiseret til at undersøge og vedligeholde ventilationsanlæg under VENT-ordningen. Din garanti for godt håndværk. Læs mere