• Historie

    Historie

    E. Klink har fra starten i 1947 udviklet sig fra en solid håndværksvirksomhed til en moderne ventilationsentreprenør

E. Klink i konstant udviklingen

I mere end 70 år har vi udført ventilationsentrepriser på nogle af de mest omfattende og komplekse byggeprojekter i landet.

Virksomheden har lige siden grundlæggelsen i 1947 bekendt sig til de gamle håndværksmæssige dyder, hvilket fortsat indgår i vores værdigrundlag. Kvalitet er en æressag. Siden har E. Klink udviklet sig på alle områder og tilført stadig flere kompetencer til virksomheden.

2005 - helt nye muligheder

E. Klink bliver en del af Wicotec A/S, som igen er en del af Aarsleff-koncernen. Det styrkede virksomhedens økonomiske fundament og skabte helt nye muligheder.

2007 - opkøb og udvikling

Danklima i Viby, nord for Århus opkøbes. E. Klink blev således lands- dækkende, udvidede sit marked og blev mere konkurrencedygtig.

2012 - fusion – øget konkurrenceevne

Moderselskabet Wicotec A/S fusionerer med en anden betydende teknikentreprenør i markedet nemlig Kirkebjerg A/S. I flere år forinden havde de to virksomheder haft et indgående og frugtbart samarbejde. For E. Klink betød fusionen endnu en skærpelse af konkurrenceevnen, når der bydes på de store teknikentrepriser.

I dag fremstår E. Klink som en moderne ventilationsentreprenør, der udfører omfattende og meget teknisk krævende ventilationsopgaver.

Styring af store teknikentrepriser

Da E. Klink er et datterselskab i Wicotec-Kirkebjerg koncernen, tilbyder E. Klink tværfaglig projektering, koordinering og styring af komplekse teknikentrepriser, ligesom E. Klink indgår i koncernsamarbejdet One Company under moderselskabet Aarsleff.