• Profil af en pioner

    Profil af en pioner

    Alle afdelinger hos E. Klink arbejder tæt sammen om at bygge og servicere energieffektive ventilationsanlæg. Tilbagebetalingstiden på et energieffektivt ventilationsanlæg er kort pga. de store driftsbesparelser. 

  • Profil af en pioner

    Profil af en pioner

    Alle afdelinger hos E. Klink arbejder tæt sammen om at bygge og servicere energieffektive ventilationsanlæg. Tilbagebetalingstiden på et energieffektivt ventilationsanlæg er kort pga. de store driftsbesparelser.

E. Klink bygger energioptimerede ventilationsanlæg med et optimalt indeklima og lavt energiforbrug

E. Klink er én af de mest kompetente ventilationsentreprenører, der har samlet alle kompetencerne ét sted. Vi bygger og servicerer energioptimerede og driftssikre ventilationsanlæg

I mere end 70 år har E. Klink været på forkant med udviklingen og sat nye standarder for energioptimerede ventilationsanlæg. I dag er virksomheden blandt de mest effektive og teknisk dygtige ventilationsentreprenører i branchen.

Ventilationsbyggeri med BIM-projektering

Som BIM-projekterende ventilationsentreprenør arbejder vi tæt sammen med vore rådgivende partnere om digitalt byggeri. Her benytter vores tekniske designere såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/MagiCAD til at løse de omfattende og ofte teknisk komplekse projekteringsopgaver med. Læs mere.

E. Klink er med i VENT-ordningen

E. Klink er medlem af VENT-ordningen. Vi er således bemyndiget til at foretage diverse tekniske anlægsundersøgelser og udførelse af ventilationsopgaver, som sikrer, at ventilationsanlægget til stadighed lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug.

Når alle kompetencer er samlet ét sted

Som én af de få aktører i ventilationsbranchen tilbyder E. Klink en total kompetencevifte, der spænder lige fra projektering, effektiv byggeledelse og digitalt design til produktion af egne ventilations-komponenter samt montering, indregulering og service – alt under ét tag. Det betyder høj teknisk kvalitet, effektiv produktion, fleksibilitet og punktlighed, hvilket positionerer os som en konkurrencedygtig og attraktiv samarbejdspartner.

E. Klink styrer hele processen

Som en del af Per Aarsleff og Wicotec-Kirkebjerg koncernen tilbyder E. Klink endvidere tværfaglig projektering, koordinering og styring af omfattende og teknisk krævende teknikentrepriser.

Merværdi for vores kunder

Med en stærk kundefokuseret virksomhedskultur implementerer og vedligeholder vi driftssikre og energieffektive ventilationsanlæg, som skaber trivsel og merværdi for vores kunder.

Kongelige-Opera.jpg

Referencer

Se de mange spændende byggeprojekter, hvor E. Klink har udført ventilationsarbejdet. Læs mere

 

im2.jpg

E. Klink er medlem af VENT-ordningen

Vi er certifiseret til at undersøge og vedligeholde ventilationsanlæg under VENT-ordningen. Din garanti for godt håndværk. Læs mere