• Nyhed – Københavns Universitet Amager

    Nyhed – Københavns Universitet Amager

    I samarbejde med Wicotec Kirkebjerg udføres nu Københavns Universitet Amager (KUA 3). Ventilationsdelen af teknikentreprisen udgør 37 mio. kr. Det gigantiske byggeri er det femte største byggeri igangsat i 2014

Københavns Universitet Amager (KUA 3) – er en omfattende ventilationsopgave til 37 mio. kr.

I samarbejde med Wicotec Kirkebjerg udføres nu KUA 3 – Københavns Universitet Amager. Ventilationsdelen af teknikentreprisen til 147 mio. kr. udgør 37 mio. kr. Det gigantiske byggeri skal stå færdigt i tredje kvartal af 2016.

8 funktionærer og 60-80 timelønnede er på opgaven

Efter store forsinkelser hos betonentreprenøren, grundet uforudsete funderingsforhold, har Wicotec Kirkebjerg og E. Klink måtte kaste ekstra ressourcer ind for at indhente den tabte tid. Fra marts måned og resten af 2015 forventer vi, at der er 8 funktionærer og 60 til 80 timelønnede på den 47.627 kvm. store opgave.

KUA 3 er det femte største byggeri igangsat i 2014

Det store projekt indeholder byggeri af Det Juridiske Fakultet, Det Teologiske Fakultet, Det Informationsvidenskabelige Akademi og Kontorfællesskabet for Iværksættere. Derudover bygges et stort produktionskøkken samt en tilslutningsforbindelse til KUA 2 og en underjordisk cykelkælder.

E. Klink – både med KUA 2 og KUA 3

E. Klink kender efterhånden universitetet på Amager særdeles godt.
I 2013 udførte E. Klink nemlig ventilationsarbejdet på KUA 2 i en større fagentreprise til 35 mio. kr. På KUA 3 udføres ventilationsdelen som sagt under en teknikentreprise sammen med Wicotec Kirkebjerg. Teknikentreprisen rummer en række praktiske samarbejdsmæssige fordele for bygherren, når store og komplekse byggerier som KUA 3 skal opføres. Der spares både tid og ressourcer, når ansvaret for flere fag er placeret ét sted. Det fremmer effektiviteten i byggeriet, og gør desuden dialogen for bygherren en del nemmere.