• Nyhed – Nomas nye gourmerestaurant

    Nyhed – Nomas nye gourmerestaurant

    E. Klink har udført ventilationsarbejdet i den hæderkronede Michelin-restaurant på Refshaleøen, hvor indeklimaet også skulle være helt i top.

Indeklima og ventilation skal være tip-top i Nomas nye restaurant på Refshaleøen. E. Klink udfører opgaven i en fagentreprise til 1,3 mio. kr.

Nu genåbner Noma

I midten af februar slår den verdensberømte Michelin-restaurant Noma dørene op for sit nye madtempel, som ligger på Christianshavns vold på Refshaleøen. Prisen for en menu er i forbindelse med genåbningen sat op fra 2.000,- kr. til 2.250,- uden drikkevarer. Noma vil fremover inddele året i tre sæsoner. Til åbningen lægges der ud med fisk og skaldyr.

Gourmet-spisning i et ombygget søminedepot

Restauranten, der er blevet kåret som verdens bedste hele tre gange, kommer med de nye lokaler til at rumme 40 spisende gæster. Bygningen, der tidligere har været anvendt som søminedepot for Søværnet, har gennemgået en total forandring – det er stort set kun ydervæggene, der står tilbage.

Når kun det ypperste er godt nok

E. Klink har stået for ventilationen i den nye restaurant, som skal tilvejebringe et behageligt og energioptimeret indeklima for både de hårdtarbejdende gourmetkokke og for de højtbetalende gæster. Fællesnævneren for alt hos Noma er perfektion og sublime smagsoplevelser – hvilket indeklimaet i bygningen naturligvis også skal leve op – dog uden at medarbejderne og gæsterne egentlig tænker over det. Det skal bare være... perfekt!

E. Klink vender tilbage til Noma

E. Klink udførte også ventilationsarbejdet i den gamle restaurant på Strandgade. Derfor er vi ekstra stolte over, at vi endnu engang skal bidrage til den samlede oplevelse i den verdenskendte stjernerestaurant. Vi ønsker Noma alt det bedste i de nye omgivelser – Bon Appetit!

På Noma installeres 2 nye ventilationsanlæg med indblæsning, udsugning og varmegenvinding.

Arbejdet omfatter følgende bygningsdele:

• Levering af 2 stk. Ventilationsaggregater på i alt 21.000 m3/h
• Levering af komplet kanalsystem inkl. alle nødvendige spjæld, lyddæmpere, renselemme osv.
• Udsugning med varmegenvinding på toiletter
• Levering og montering af Armaturer
• Hultagning inkl. alle lyd-, luft – og brandlukninger
• Luftindtag og –afkast inkl. taggennemføringer osv.
• Teknisk isolering