• Service

  Service

  Med vores dygtige serviceteknikkere, og mere end 30 servicevogne, energioptimerer E. Klink ventilationsanlæggene, der mindsker CO2 udledningen og reducerer kundernes el-regninger betydeligt.

 • Service

  Service

  De fleste kunder vælger at tegne en serviceaftale. Det sikrer, at ventilationsanlægget altid er energioptimeret, hvilket gør, at driftsomkostningerne holdes på et minimum.

 • Service

  Service

  Vores serviceteknikere kører over hele landet. De er mestre i at foretage fejlfindinger, udføre reparationer samt indregulere anlæggene, så de kører perfekt.

 • Service

  Service

  Den driftøkonomiske forskel på et indreguleret og et ikke indreguleret ventilationsanlæg kan være helt op til 50%. Tegn en serviceaftale. Det er sund fornuft.

 • Sporgasmålinger

  Sporgasmålinger

  Vores serviceteknikere har stor erfaring i sporgasmålinger i laboratorier og medicinalindustrien. De er mestre i at foretage fejlfindinger, udføre reparationer samt indregulere anlæggene, så de overholder de strenge krav.

 • Partikelmålinger

  Partikelmålinger

  E. Klink råder over specialister inden for partikelmålinger i medico- og medicinalindustrien. De er mestre i at foretage fejlfindinger, udføre reparationer samt indregulere anlæggene, så de overholder de strenge krav.

 • Service

  Service

  Vores dygtige og erfarne serviceteknikkere er dedikeret til at levere håndværksmæssig kvalitet fra A-Z. Den faglige stolthed er en del af serviceafdelingens DNA.

 • Energioptimering

  Energioptimering

  E. Klink råder over højt kvalificerede ventilationsteknikere, der i tæt samarbejde med vores kunder energioptimerer de ofte meget komplekse anlæg, så energiforbruget reduceres betydeligt.

 • Service

  Service

  En serviceaftale med E. Klink sikrer god luftkvalitet, så ejendommens brugere trives i deres hverdag. Derudover sørger teknikerne for at anlæggene altid er energioptimeret, så deres spares penge på driften.

Service – sikrer luftkvaliteten og økonomisk drift


Tegn en serviceaftale – få energioptimeret anlægsdriften, skån miljøet og nedbring energiforbruget med op til 50%

Ethvert ventilationsanlæg bør efterses og vedligeholdes med jævne mellemrum for at sikre den ønskede luftkvalitet og en fortsat energioptimeret og økonomisk drift.

Sikkerhed og dokumentation

E. Klink råder over sine egne serviceteams med dygtige og erfarne teknikere og montører samt veludrustede servicebiler. De gennemgår dit anlæg fra A-Z. De indregulerer, reparerer om nødvendigt og udfærdiger en rapport som dokumentation.

E. Klink er med i VENT-ordningen

E. Klink er registreret under VENT-ordningen. E. Klink er således bemyndiget til at fortage anlægsundersøgelser og udførelse af ventilationsopgaver, som sikrer, at ventilationsanlægget til stadighed lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug. Når man får et ventilations- og indeklimaeftersyn af E. Klink, sikres man certificeret kvalitet efter ensartede retningslinjer. link til VENT–ordningen.

Serviceeftersyn uafhængig af anlægsleverandør

Selv om ventilationsanlægget ikke er installeret af E. Klink, giver vi gerne et uforbindende tilbud på en serviceaftale. Den vil sikre den nødvendige vedligeholdelse, der optimerer indeklimaet, skåner miljøet og reducerer el-regningen betragteligt.

Få et godt tilbud – ring på 4491 2891

Ved udløbet af garanti- og serviceperioden, der følger med, når vi installerer et ventilationsanlæg, giver vi et favorabelt tilbud på en serviceaftale, som bl.a. omfatter:

 • Regelmæssige eftersyn
 • Lovpligtige eftersyn (hvis påkrævet)
 • Effektmålinger
 • Fejlfinding
 • Dokumentation for driftstilstand og energiforbrug
 • Reparationer
 • Indreguleringer

Øvrige kompetencer der optimerer effektivitet og kvalitet i byggeriet

Gå til oversigtssiden her eller vælg en kompetence

KennethWestergaard.jpg

Vil du høre mere om vores serviceaftaler - så kontakt:

Servicechef
Kenneth Westergaard
Mobil: 25 50 92 51 
E-mail: knw@eklink.dk

im2.jpg

E. Klink er medlem af VENT-ordningen

Vi er certifiseret til at undersøge og vedligeholde ventilationsanlæg under VENT-ordningen. Din garanti for godt håndværk. Læs mere