• Projektering

  Projektering

  Effektivt og målrettet projekteres de omfattende og komplekse opgaver. Der arbejdes i små løsningsorienterede teams, der tilsammen besidder stor viden og erfaring og som styrer hele byggeprocessen fra A-Z.

 • Digitalt design

  Digitalt design

  I designafdelingen arbejdes der udelukkende med digitalt BIM design. Her anvendes såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/MagiCAD til at løse de komplekse opgaver.

 • Produktion

  Produktion

  I vores 1.500 m² store produktionshal fremstiller et team af dygtige produktionsteknikere ventilationskomponenter af meget høj kvalitet – hvilket resulterer i fleksibelt, økonomisk og effektivt byggeri.

 • Montering

  Montering

  E. Klink råder over mere end 60 dygtige montører, der alle sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk til tiden.

 • Indregulering

  Indregulering

  Vores ventilationsteknikere optimerer de omfattende og komplekse ventilationsanlæg med stor præcision, så driften bliver så energieffektiv som overhovedet mulig.

 • Serviceaftaler

  Serviceaftaler

  Serviceteknikerne sikrer vore kunder – via fordelagtige serviceaftaler – at deres ventilationsanlæg er energioptimerede, så de sparer på energien, reducerer el-regningen og skåner miljøet.

 • Hospitals- og Pharma-Gruppen

  Hospitals- og Pharma-Gruppen

  Hospitals- og Pharma-Gruppen er en særlig afdeling hos E. Klink, der er specialister i at projektere og designe ventilationssystemer på hospitaler og laboratorier og i medicinalindustrien.

 • Energioptimeret ventilation

  Energioptimeret ventilation

  Spar op til 50% på elregningen til ventilation. Lad E. Klink optimere dit nuværende anlæg – og kom med på den grønne gren!

 • Samarbejdsformer

  Samarbejdsformer

  Vi arbejder med alle udbudsformer og tilpasser os naturligvis bygherrens, arkitektens og/eller rådgiverens foretrukne udbudsform. Men tag os med på råd – det betaler sig.

Vi udfører al form for ventilation – og bygger alle typer større ventilationsanlæg

Vi er specialister i energioptimeret ventilation – og bygger alt fra industriventilation og komfortventilation til større automatikstyrede ventilationsanlæg. 

Vi samler alle kompetencer indenfor ventilation

Når du vælger E. Klink til at lave din ventilation, får du en samarbejdspartner, der har samlet projektering, byggeledelse, design, produktion, montering, indregulering og service ét sted. Det betyder, at du får ventilation af høj kvalitet med effektiv produktion, stor fleksibilitet og punktlig levering i alle faser af byggeriet.

Større ventilationsanlæg bygget med BIM-design

Som BIM-projekterende ventilationsentreprenør arbejder vi tæt sammen med vore rådgivende partnere om digitalt byggeri af de større ventilationsanlæg. Her benytter vi såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/ MagiCAD til at designe de teknisk komplekse ventilationsanlæg med.

Kompetenceoversigt

Projektering/Byggeledelse

Læs om hvordan vores erfarne projektledere projekterer, tilrettelægger og styrer de store og komplekse ventilationsprojekter med sans for rettidig omhu.
Læs mere

Digitalt BIM-Design

Læs hvordan designafdelingen anvender digital BIM-design til at effektivisere og kvalitetssikre byggeriet. Vi anvender såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/MagiCAD.
Læs mere

Produktion

Læs hvordan vores produktionsfolk ved hjælp af højteknologiske maskiner og godt håndværk optimerer byggekvaliteten, gør byggeprocessen fleksibel og styrker konkurrenceevnen.
Læs mere

Montering

Læs om hvordan vores mere end 60 dygtige montører sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk til tiden.
Læs mere

Indregulering

Læs hvordan vores teknikere med stor præcision optimerer de omfattende og komplekse ventilationsanlæg, så driften bliver så energieffektiv som overhovedet muligt.
Læs mere

Service- og serviceaftaler

Læs hvordan teknikerne sikrer, at kundernes ventilationsanlæg altid er energioptimerede, så de sparer på energien, reducerer el-regningen og skåner miljøet.
Læs mere

Særlige fokusområder

Ventilation til hospitaler, laboratorier og pharma

Læs hvordan vores Hospitals- og Pharma-Gruppe projekterer og designer ventilation til hospitaler, laboratorier og pharmaindustrien, som E. Klink har stor erfaring med.
Læs mere

Fokus på energioptimeret ventilation

Læs om kundernes betydelige økonomiske udbytte ved E. Klinks vedholdende arbejde med at energioptimere ventilationsanlæggene.
Læs mere

Samarbejdsformer – kundefokus og fleksibilitet

Hos E. Klink arbejder vi med alle udbudsformer og tilpasser os naturligvis bygherrens, arkitektens og/eller rådgiverens foretrukne udbudsform.
Læs mere

Referencer – ventilationsprojekter udført inden for pharma, kultur, finans, industri, læreanstalter m.m.

 • Museer, teatre

  Museer, teatre

  E. Klink har installeret ventilation og indeklima i de mest kendte og prestigefyldte kulturinstitutioner og hoteller i København og omegn. Læs mere

 • Hospitaler

  Hospitaler

  E. Klink har udført ventilation på en lang række af de største sygehuse i Hovedstadsregionen og i hele Region Sjælland. Læs mere

 • Laboratorier

  Laboratorier

  E. Klink har udført ventilation i mange medicinalvirksomhed med laboratorier og renrum. Kravene til ventilationens afvikling i disse miljøer er meget høje. Læs mere

 • Industriventilation

  Industriventilation

  E. Klink har arbejdet på de store kraftværker, olieraffinaderier, rensningsanlæg og pharmaceutiske industrier i både Hovedstadsregionen og Region Sjælland. Læs mere

 • Læreanstalter

  Læreanstalter

  I alt fra universiteter, skoler og institutioner til forskningsenheder, gymnasier og akademier har E. Klink udført teknisk krævende ventilationsarbejde. Læs mere

 • Banker, detail

  Banker, detail

  E. Klink har lavet ventilation i et væld af detailkæder, finanshuse og prestigefyldte administrationsbygninger for store erhvervskoncerner. Læs mere